BLOG

Představujeme Novou Šablonu pro Autoservisy: Perfektní Řešení s Nejnovějšími Technologiemi

Objevte novou šablonu pro autoservisy od Studio Modern Creative, která využívá nejnovější technologie včetně umělé inteligence a Google Analytics. Připravíme váš web za jeden den, včetně propojení na Google Search Console a Google reCAPTCHA v3, za zaváděcí cenu.

Autoservisy dnes potřebují moderní a efektivní webové stránky, které nejen reprezentují jejich služby, ale také zajišťují bezproblémový kontakt se zákazníky. S naší novou šablonou pro autoservisy, dostupnou na carservice.studiomc.cz , přinášíme inovativní řešení, které kombinuje nejnovější technologie a snadnou implementaci.

Využití Umělé Inteligence

Naše nová šablona využívá umělou inteligenci pro optimalizaci výkonu a uživatelského zážitku. Díky AI technologie je možné nasadit a kompletně připravit váš web včetně propojení na Google Analytics 4 a Google Search Console. V naší Akademii umělé inteligence www.akademieai.cz Vás naučíme s webem pracovat.

Co je Google Analytics 4 a Proč Je Důležitý?

Google Analytics 4 je moderní nástroj, který poskytuje podrobné statistiky o návštěvnosti vašeho webu. Umožňuje sledovat, odkud přicházejí vaši návštěvníci, jaké stránky navštěvují a jak dlouho na vašem webu zůstávají. Tato data jsou klíčová pro optimalizaci vašeho webu a marketingových strategií. Pokud budete mít zájem, rádi vás naučíme, jak sledovat a využívat všechny výhody, které Google Analytics 4 nabízí.

Google Search Console a reCAPTCHA v3

Díky propojení s Google Search Console budete mít kontrolu nad indexováním vašich stránek a získáte cenné informace o tom, jak Google vidí váš web. Naše šablona také obsahuje novou verzi Google reCAPTCHA v3, která nevyžaduje žádné potvrzování od klienta, což zajišťuje plně automatickou ochranu proti spamu a robotům.

Perfektní Integrace Videa

Jednou z výjimečných vlastností naší šablony je jednoduchá integrace videí z YouTube. Stačí, aby klient přidal jakékoli video z YouTube do seznamu, což je otázka jednoho kliknutí, a ihned se objeví na vašich stránkách. Tento systém je navržen tak, aby byl velmi uživatelsky přívětivý a efektivní.

Rychlá Implementace a Profesionální Výsledek

Pokud potřebujete rychle a efektivně vytvořit profesionální web, naše šablona je ideálním řešením. Kompletní nasazení včetně úpravy pro klienta lze provést za jediný den. To znamená, že pokud nás kontaktujete, můžete mít do druhého dne plně funkční web.

Zaváděcí Cena a Kompletní Služby

Nabízíme zaváděcí cenu 5.000 Kč, která zahrnuje všechny služby a webhosting na první rok, včetně domény. Nebo 2.000,- Kč nasazení a 300,- Kč měsíčně po 12 měsíců. Tato výhodná nabídka vám umožní rychle a bez starostí spustit moderní a efektivní webové stránky pro váš autoservis.

Pro více informací a ukázku naší šablony navštivte carservice.studiomc.cz a kontaktujte nás ještě dnes!